Vilda, nu är vapenvilan slut!

Även om mina föräldrar ofta påstår motsatsen så är jag inte av en särskilt fjompig karaktär. Jag är uppväxt på landet med djur och natur och är vad min pappa lite kärvänligt brukar kalla för en bondunge. Jag har hoppat i lerpölar, räddat möss ur katters gap och även plockat upp dem som katten, så att säga, redan ätit upp. Men jag har definitivt gränser och en av dem överskreds med flera mil denna kväll.

Jag var i färd med husbestyren och skulle tvätta. När jag sorterade tvätten noterade jag att den luktade mer illa än vad den borde göra, men jag skyllde detta på den gamla tvättkorgen och gjorde en mental notering om att antingen tvätta ur den den eller helt sonika slänga den i containern. Eftersom jag gick igenom tvätten och inte hittade något märkligt viftade jag bort mina funderingar kring lukten och slängde in tvätten i tvättmaskinen.

Två timmar senare plockar jag ur tvätten ur tvättmaskinen och tar in den i badrummet för att hänga den på tork. När jag hängt upp ett par klädesplagg får jag när jag ska plocka upp en strumpa även tag i något annat, nämligen en halv mus. Låt mig upprepa: EN HALV MUS. Detta var bland det äckligaste jag någonsin varit med om. Efter åtskilligt gnäll och gny lyckas jag även lokalisera den andra halvan av skadedjuret och slänger båda delarna i soporna.

Därefter följde en kopiös överanvändning av alcogel, en omtvätt av alla kläderna samt gny- gnällsamtal till både Koreanen, Mamman och Token för sympatiletande. Och nog fann jag sympati, men en hel del garv fick jag också stå ut med…

Lämna en kommentar

Filed under %#&€!*:^, ...men jag är inte bitter, Gnäll, Jag, Katt, Roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s